Meteen naar de inhoud

About the
bean

Het gezicht achter

Ik ben Ivan Boon, het creatieve brein achter Beanz Creative. Ooit begon ik als een jonge enthousiasteling met een YouTube-kanaal – en geloof me, “Die oude video’s van vroeger? Tja, die houd ik liever in een nostalgische hoek van mijn digitale archief. Maar eerlijk gezegd, dat is waar mijn reis ooit begon.”

Het was ongeveer 7 jaar geleden dat ik mijn allereerste bedrijfsfilm maakte, weliswaar met de fotocamera van mijn ouders. Mijn liefde voor het maken van video’s bracht me altijd dichter bij het punt waarop ik besloot van mijn hobby mijn werk te maken.

Met een onstuitbare passie voor verhalen vertellen en een achtergrond in Animatie en Audiovisueel Mediavormgever, heb ik mezelf bewezen in de wereld van creatieve merkondersteuning. Stagelopen bij gerenommeerde reclamebureaus en videoproductiebedrijven, zo heb ik mijn sporen verdiend en mijn creatieve en commerciële vonk ontstoken.

Oh, en laten we het niet hebben over mijn obsessie met films – Christopher Nolan is gewoonweg een meester! Maar genoeg over mij en mijn films; we hebben het hier over jouw verhaal.  

Als oprichter van Beanz Creative is mijn doel simpel: jouw merk tot leven brengen met creativiteit en originaliteit. Ik kan uren praten over verhalen vertellen, maar nog meer over de emoties die we willen overbrengen. Mijn diepste wens is om mensen in beweging te brengen, hen te raken en een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om het creëren van betoverende video’s of pakkende foto’s, mijn missie is om jouw boodschap te laten schitteren.

En die droom van mij? Oh ja, een bioscoopfilm maken, een waar meesterwerk! Maar eerst, laten we jouw verhaal onthullen en samen je merk de aandacht geven die het verdient.

wat klanten zeggen over beanz

Jan dijksman

Co-Founder TallKing Results

“Samenwerken met Beanz Creative was een waar genoegen. Ze leverden hoogwaardige video’s die onze bedrijfswaarden en boodschap perfect weergaven. Beanz Creative wordt sterk aanbevolen voor topkwaliteit videoproductie.”

Hanne Ruesink

contentspecialist nl schoon

De samenwerking met Beanz Creative heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ivan heeft een enorme capaciteit om allerlei soorten video’s en concepten te realiseren. Hij is flexibel, denkt graag mee én weet altijd zijn eigen unieke draai aan de video’s te geven.

Youp Stam

Eigenaar Mediatuig

Super goede samenwerking gehad met Beanz Creative!

“Your story is the espresso for your brand to stand out, and you need good Beanz for that.”