BE CREATIVE, BE THE STORY.

WIJ ZIJN VERHALENVERTELLERS

WAT VERTELLEN WIJ DAN?

Wij zijn Beanz Creative Media. Een creatief bureau uit Gouda. Wij vertellen verhalen door middel van video, foto, creative content en branding.
Feiten gaan het ene oor in en het andere oor uit. Verhalen, dat is waar mensen zichzelf in kunnen vinden. 
Verhalen brengen mensen in beweging, brengt mensen bij elkaar en verbindt mensen. Iedereen heeft een verhaal, u ook, en daar zijn we heel benieuwd naar.
Onze kracht is om deze verhalen te ondersteunen en te versterken met beeld, door middel van foto en/of video.
Hierdoor maakt uw verhaal impact.

VIDEO

Waar een foto voor meer dan duizend woorden spreekt, zegt een video er meer dan een miljoen.
Wij vertalen/creëren uw unieke verhalen en zorgen ervoor dat jouw merk, product of bedrijf het beste tot zijn recht komt.

FOTO

Wij zijn gespecialiseerd in het aanspreken van uw doelgroep met foto content. Met een strategie, professionele fotografen en apparatuur leggen wij uw merk vast.

CREATIVE CONTENT

In totaal telt Nederland meer dan twee miljoen bedrijven. Dat is veel concurrentie. Door middel van strategische creatieve content wordt er meer naamsbekendheid gecreëerd. Hierdoor ontstaat er meer traffic naar uw website en het stimuleert klantenbinding en loyaliteit. Wij helpen om uw merk te laten groeien.

BRANDING

Goede content begint bij de eigen merkidentiteit. Dat moet staan als een huis. En dat moet terugkomen in je uitingen. Het is namelijk dé manier om een gevoel over te brengen. Logo, lettertype, kleur, visie en missies. Wij zijn in staat om het DNA van uw bedrijf te visualiseren. 

"pRODUCTS ARE MADE IN A FACTORY. BUT BRANDS ARE CREATED IN THE MIND"

OVER BEANZ CREATIVE MEDIA

LATEN WE ONS EVEN VOORSTELLEN

Beanz Creative Media is ontstaan met als doel: Creatief verhalen vertellen/vertalen, digitaal want dat is de toekomst, geen tekst maar met beeld! Daar geloven wij in. Wij zijn een jong bedrijf met passie dat meeleeft in de trends van nu. Jong, maar niet zonder ervaring. Een studie achtergrond als Animatie en Audiovisueel Mediavormgever, stagelopen bij grote reclamebureaus en op jonge leeftijd onze sporen verdiend in diverse video en foto opdrachten, bij aansprekende videoproductie bedrijven en andere creative agency ’s.

Wij zijn verhalenvertellers, verhalen vertalers, video experts, content creators en brand builders. Wij bouwen krachtige verhalen door onze ingrediënten van creativiteit, kwaliteit, beeld en gedrag te koppelen aan de ingrediënten van een goed verhaal.

"We like nonsense. it wakes up the braincells"

CONTACT

SAMEN KOMEN WE ER UIT

Geen creativi(tijd) voor het vertellen van verhalen? Wij wel! Plan een gratis kennismaking om te brainstormen hoe wij u van dienst kunnen zijn.

"Onze identiteiten zijn niet ons bezit. Ze ontstaan in ontmoetingen."

© Beanz Creative Media, 2022. All rights reserved

Website door Pixellate Media